logo_whitebkg

Usred uskih ulica starog Vračara ušuškan je konforni prostor fitness kluba Palestra. Najbolje iskustvo fitnes klubova iz evropskih metropola prezentujemo i kod nas, prenoseći model organizacije, visoko kvalitetan sadržaj, vrhunsku opremu. Tako palestra (Ne nameće) nudi visoki standrad u svim elementima svoje kompleksne ponude.

Fitness Centar raspolaže sa dva dobro organizovana prostora na više etaža. Na ukupnoj površini od oko 800 m2 raspolažemo sa vodećom TECHNOGYM opremom, kardio linijom profesionalne klase RACE, arerobnim programom, masažom, finskom saunom, velikim svlačionicama, tuš kabinama, ormarićima, klubskim kafeom definisanim u stilu italijanske moderne iz 70-tih godina u kojem možete da se opustite nakon treninga i popijete omiljeno piće.
Nakon višegodisnjeg iskustva sa ponosom možemo reći da možemo ponuditi vrhunsku uslugu, kako po pitanju uslova za treniranje tako i po pitanju rada sa našim trenerima. Veoma nam je drago da smo oformili tim vrsnih pedagoga koji za sobom imaju visoke sportske rezultate kao profesionalci. U različitim sverama i disciplinama sporta ne postoji polje ili segment za koji oni nemaju pravi odgovor ili savet u cilju pospešenja vašeg treninga.

Zato je naša klijentela širokog opusa. Posebno ističemo da su nam poverenje ukazali profesionalni sportisti koji pre velikih takmičenja na kojima nastupaju podižu nivo svoje spremnosti i u okviru našeg prostora. Sa druge strane tu su i oni koji se sportom ne bave profesionalno ali imaju svest o značaju treninga. Na te ljude posvećujemo posebnu pažnju. Zato što su oni “osetljivija grupa”. Nije redak primer da vidite čoveka koji ulazi u trening nespreman, ili je sam osmislio vežbe i formirao trening kojim nažalost ne može postići željeni rezultat. Zato smo mi tu da vam preporučimo optimalan trening shodno vašoj fizičkoj predispoziciji i trenutnim mogućnostima. U tom smislu svako od naših 10 trenera vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju.

Plemstvo starog Rima dugovalo je svoju dugovečnost upravo vremenu provedenom u svojim vežbaonicama (PALESTRAMA). Ovo je prilika i za vas da sebe nagradite za sve napore svakodnevnice na jedinstvenom mestu u Beogradu.

 

O Palestra Timu

Naš tim (tu pre svega mislimo na stručne trenere) je najveći potencijal ovog fitness kluba. Svi su izuzetni stručnjaci, odlični pedagozi, a neki od njih nam dolaze iz profesionalnih voda u kojima su ne retko osvajali najviša odličja.

Svestrani ljudi širokih interesovanja, mogu vam dati savete kako po pitanju vežbanja, tako i po pitanju poboljšanja načina života uopšte. Takođe, ukoliko želite da se podsetite na neka pravila nutricionizma možete im se obratiti bez ikakvog ustručavanja.
U našem fitness klubu vlada pozitivna atmosfera u kojoj funkcionišemo kao porodica jer su neki od naših trenera kod nas blizu deset godina. Tu pozitivnu energiju prenosimo na naše klijente koji nam vremenom postaju prijatelji.

Ukoliko ste početnik, i niste trenirali ranije voleli bismo da znate, da kod nas nema nikakvih predrasuda, čak i ako ste početnik, imaćete punu podršku u svim ciljevima koje kod nas želite da ostvarite. Naš stav je da se niko utreniran nije rodio zato možete biti potpuno spokojni jer je vaša želja za treniranjem već pola posla i to izuzetno poštujemo.

U Fitness Klubu Palestra, izuzetno cenimo svakog ko dođe da trenira, jer smo svesni da je to velika pobeda volje u želji da se podigne kvalitet života na viši nivo. Dok pametno trenirate u našem klubu se sigurno možete dobro zabaviti, saznati nove stvari po pitanju bilo kog tipa treninga koji nudimo a možete steći i neko novo poznanstvo koje vam može biti od koristi. Dakle druženje je nešto što je jedna od naših bitnih karaketeristika. Značaj treniranja u današnjim okolnostima je izuzetno važan a svi koji su redovni na classesma, pokazali su poboljšanje na raznim poljima – poslovnim, privatnim, zdravstvenim…

Neki bi naš fitness centar opisali  kao “liniju vašeg zdravlja i prostor vaše sreće”. O verodstojnosti ovakve tvrdnje najbolje govori činjenica da bi vas iznenadile  biološke  godine naših trenera jer svi izgledaju dosta mlađe! Iz poštovanja prema damama, naravno bićemo džentlmeni i nećemo odavati te podatke, ali muški deo tima možete lično pitati ukoliko vas interesuje. Ukoliko i pretpostavljate njihove godine, verovatno ćete malo pogrešiti 🙂

O svemu ovome možete se uveriti kod nas ili na stranici pojedinačnih biografija svakog od njih.