logo_whitebkg

Medju uskim ulicama, u ,,srcu“ Vračara, sa puno stila, ljubavi prema fitness-u i zdravom načinu života, smešten je PALESTRA GYM & HEALTH CLUB.

Specijalizovan i koncipiran za PERSONALNI FITNESS (PERSONALIZOVANI TRENING) i rad sa najzahtevnijim klijentima, ali i onima koji vole da vežbaju u društvu (manjim grupama) uz stručne savete naših fitness mentora pripremili smo FITNESS TRENING. Vodeći računa i o našim vernim iskusnim vežbačima i sportistima, na raspolaganju je ograničen broj mesta u opciji SAMOSTALNI TRENING, kako se ne bi narušio koncept i kvalitet boravka u klubu.
Dvodecenijsko iskustvo, lidera kluba mr sci Dragana Veljkovića, iz oblasti fitness-a, sporta i menadžmenta najprestižnijih domaćih i stranih fitness centara i klubova, kao i naučni pristup trenažnim procesima, inovacijama i trendovima iz oblasti personalnog fitness-a ,,posledica” su nastanka našeg kluba. Primenjujući model organizacije u skladu sa potrebama klijenata, stroga stručna selekcija kadrova, visoko kvalitetan sadržaj i opremljenost premium brendom TECHNOGYM je garant da ćemo Vam pružiti visoki standard u svim elementima svoje kompleksne ponude.

PALESTRA GYM & HEALTH CLUB prostire se na dve etaže, sa ukupnom površinom od oko 500 m2. Raspolažemo visokokvalitetnom opremom premium brenda TECHNOGYM, aerobnim programima za sve kategorije vežbača, kvalitetnom stručnom masažom, Finskom saunom TYLO, komfornim svlačionicama, masažnim tuš kabinama, ormarićima, protein kafe-barom definisanim u stilu italijanske moderne iz 70-tih godina u kojem možete da se opustite nakon treninga uz pravi italijanski esspreso, detox čajem ili popijete po vašem izboru kreiran proteinskih napitak jednog od najprestižnijih proizvodjača suplemenata PhD nutrition.
Sa ponosom vam možemo ponuditi vrhunsku uslugu, kako po pitanju uslova za treniranje tako i po pitanju rada sa našim stručnjacima iz oblasti fitness-a, sporta i fizioterapije. Svoje nemerljivo iskustvo, koje prenosi već godinama u stručnim edukacijama novih fitness instruktora iz oblasti PERSONALNOG FITNESS-a, kao predavač na kursevima u organizaciji Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Beograd i Saveza za fitnes i rekreaciju Srbije, mr sci Dragan Veljković, strogom selekcijom stručnog kadra i njihovom konstantnom edukacijom je oformio tim vrhunskih stručnjaka, FITNESS MENTOR-a, kako voli često da naglasi. U različitim sferama i disciplinama sporta, rekreacije, ishrane i fizioterapije ne postoji polje ili segment za koji oni nemaju pravi odgovor ili savet u cilju poboljšanja Vaših rezultata.
Poverenje koje su nam ukazali profesionalni sportisti, ali i oni klijenti koji imaju visoko razvijenu svest o značaju treninga u očuvanju zdravlja je ono što nam potvrdjuje ispravnost našeg rada. Ceo tim PALESTRA GYM & HEALTH CLUB-a u svakom trenutku stoji Vam na raspolaganju.

Plemstvo starog Rima dugovalo je svoju dugovečnost upravo vremenu provedenom u svojim vežbaonicama (PALESTRAMA).
Ovo je prilika i za vas da sebe nagradite za sve napore svakodnevnice na jedinstvenom mestu u Beogradu.

 

O Palestra Timu

Strogo selektiran tim stručnjaka je najveći potencijal PALESTRA GYM & HEALTH CLUB-a. Ukoliko želite da se podsetite na neka pravila, ali i ako imate nedoumice iz oblasti nutricionizma, odabira adekvatnog tipa treninga ili fiziterapije možete im se obratiti bez ikakvog ustručavanja.

Ukoliko ste početnik i niste trenirali ranije voleli bismo da znate, da kod nas nema nikakvih predrasuda, već samo želja za uspehom. Vaš uspeh i sreća je ono čime se mi “hranimo”. Puna podrška u svim realnim ciljevima koje kod nas želite da ostvarite je pola posla, a za drugu polovinu ćete morati dobro da se oznojite.
Vreme provedeno u prijatnom ambijentu našeg kluba, mora biti najlepši period Vašeg dana. Precizno odmeren trening u pozitivnoj atmosferi i možda neko novo poznanstvo ili informacija koje vam može biti od koristi, je ono čemu težimo.

LINIJA VAŠEG ZDRAVLJA, PROSTOR VAŠE SREĆE
PALESTRA GYM & HEALTH CLUB