• GLUTE MAX

  Osim na zadnjici, rezultate vežbanja primeti ćete i na okolnim delovima tela poput butina, struka i stomaka

  Lepa, oblikovana i čvrsta zadnjica san je kako svake žene tako i muškarca. I dok je neke majka priroda nagradila  lepim i istaknutim atributima, drugi će ipak morati malo da se potrude kako bi ovog leta bili glavni magnet na plaži. Uz  kvalitetne vežbe i malo volje gotovo svaka žena može biti ponosna vlasnica savršeno oblikovane zadnjice.

  Sve što treba da radite  je pravilno i redovno vježbanje i rezultat sigurno neće izostati. Osim na zadnjici, rezultate vežbanja primeti ćete i na okolnim delovima tela poput butina, struka i stomaka. Time dolazimo do ukupno boljeg oblikovanja tela čime zadnjica postaje još istaknutija i lepša.

  Kada govorimo o zadnjici govorimo zapravo o 3 različita mišića: gluteus medius, gluteus maksimus i gluteus minimus. Ti mišići zauzimaju najveći udeo mišićne mase našeg tela.

   

   

 • TOTAL BODY

  Kvalitetan trening za celo telo sa kombinacijama kardio i vežbi snage

  Total body  je sat vremena kvalitetnog treninga za celo telo koji će sa samo dva ili tri termina nedeljno sigurno dovesti do željenih rezultata. Radi se o  kombinaciji kardio vežbi i vežbi snage koje će maksimalno ubrzati metabolizam, a vi ćete već posle mesec dana primetiti neverovatnu razliku! Bez obzira na prethodno iskustvo u vežbanju ili postojeću snagu, radićete vežbe za celo telo, izgraditi mišiće, povećati snagu, poboljšati motoriku, fleksibilnost i sagoreti masne naslage. Svaki trening je drugačiji sam po sebi, ima različito usmerenje i cilj, a samim tim utiče na razvoj svih antropomotoričkih sposobnosti, sprečava monotoniju i garantuje dobru zabavu. Trening traje 60 minuta i sastoji se od uvodne faze časa s vežbama zagrevanja, glavnog dela i završne faze – istezanja. Sam trening počinje petominutnim zagrevanjem uz vežbe iz klasičnog aerobika, a posle toga ulazimo u fazu časa u kojoj radimo više grupa mišića istovremeno.
  Najčešću kombinaciju čine čučnjevi ili iskoraci s nekom od vežbi za ruke. Posle toga sledi kratka, ali jača, kardiozona, čime podižemo puls a zatim se ponovo vraćamo u statične vežbe bez skakanja. Kraj treninga sastoji se od parternih vežbi oblikovanja i obaveznog istezanja.

  Na treningu se koriste razni rekviziti: mali i veliki tegovi, steperi, trake, lopte, vijače i dr. Svaki rekvizit ima svoju funkciju, čini čas zabavnijim i povećava efekte nekih vežbi. Ponekad se koristi više rekvizita na jednom treningu, a nekad je samo jedan dovoljan. Bitno je da se svaki naredni čas razlikuje kako bi se u toku nedelje angažovao što veći broj mišića.

   

 • ZUMBA FITNESS

  Čas vežbanja koji će vas održati u dobroj formi

  ZUMBA FITNESS

  ZUMBA FITNESS program je pre svega inspirisan latino plesovima kao što su salsa, merengue, reggaeton, cumbia, samba i sl., a u kombinaciji sa fitness pokretima koje je lako pratiti (bez nekog prethodnog iskustva i predznanja), i uz zabavnu latino i internacionalnu muziku, predstavlja jedan dinamičan i zabavan fitness program koji ćete zavoleti! Zumba fitness pre svega podstiče dobro raspoloženje i povećava samopouzdanje, a pri tome možete izgubiti dosta kalorija i oblikovati svoje telo. Poboljšava kondiciju, koordinaciju i motoriku na zabavan i jedinstven način, a trening napuštate sa osmehom na licu uz želju da se ponovo vratite. Moto Zumba fitness programa je upravo zabava i glasi: JOIN THE PARTY!!!!!

 • BODYBUILDING

  Poboljšajte svoju eksplozivnost, brzinu i snagu

  BODYBUILDING

  Bodybuliding je specifičan sport koji zahteva veliku disciplinu i posvećenost. Za savet kako možete unaprediti svoje telo i pospešiti njegov izgled dobro došli ste kod nas. Ukoliko se bavite ovim sportom profesionalno ili ste početnik, ili možda radite u filmskoj ili modnoj industriji najbolje uslove za trening možete imati baš u našem fitness centru. Treninge bodybuildinga možete voditi sami i raditi individualno ali se zbog prirode treninga i velikih opterecenja sa kojima se radi preporučuje i asistencija nekog od naših trenera.

  Individualni treninzi – naši treneri će Vam pomoći pravim savetovanjem i stručnim vođenjem treninga da u skladu sa svojim fizičkim predispozicijama, trenutnim mogućnostima i ličnim željama, dođete najlakše do željenog rezulatata. Bilo da ste početnik, rekreativac, profesionalac, poslovni čovek koji radi u kancelariji ili se vraćate sportu posle duže pauze imajte u vidu da je ova vrste treninga za sve uzraste i kategorije. Budite sigurni da će svaki od naših trenera pristupiti maksimalno profesionalno kako biste vi uživali što više i kako bi vas sačuvali od eventualnih povreda koje su česte ukoliko vežbač nema iskustvo i zato kažemo da se kod nas u teretani TRENIRA PAMETNO.

  Kako se formira najbolji trening? Nakon razgovora sa trenerom u kojem možete predstaviti vaše zelje, u skladu sa vašim obavezama, načinom života kao i svim ostalim parametrima koje ćemo uzeti u obzir, mi ćemo organizovati raspored, dinamiku i granice opterećenja i na taj način definsati okvire vašeg treninga. Zato je naš glavni slogan Treniram pametno.
  Ideja je da se što bolje zabavite, uživate što više kako biste bili spremniji za nove izazove.

   

  • Nikola Avramović

   Nikola Avramović

   Početnici, amateri i profesionalci upoznajte Nikolu. Trenirajte pametno.

   Svako ima bar jednog prijatelja koji poseduje veliko znanje o “prvoj sporednoj stvari na svetu”. U našem slucaju to je Nikola.

   Pasionirani ljubitelj fudbalske veštine, je bivši igrač i trener raznih selekcija. Zato lako prenosi svoju ljubav prema ovom sportu na sve ljude sa kojima radi. I što je najvažnije u tome ne preteruje jer ima meru! Njega ćete u našem fitness centru lako prepoznati po odmerenim i staloženim savetima koje daje svojim vežbačima. On je spada u onu kategoriju trenera koja trenira sa vežbačima od “od 7 do 77”.

   Naime, ukoliko vidite osobu u zrelim (da ne kazemo u starijim godinama) kako radi sa nekim od trenera, verovatno radi sa Nikolom. To je zbog toga što on ima visoko razvijenu metodologiju rada u svom kreiranju i vođenju treninga, a vojnička disciplina i strpljenje koje nosi iz porodice omogućuje mu da bude vrsni pedagog baš ovoj osetljivoj ciljnoj grupi. Sa druge strane Nikola je odličan izbor za profesionalne mlade sportiste koji žele da podignu nivo svoje fizičke snage i izdržljivosti.

   Karakteristike

   • Metodologija
   • Korektivna gimnastika
   • Poznavanje anatomije
   • Psihologija u sportu

   Dostignuća

   • 1984. i 1986. – ekipno drugo i treće mesto u džudou u juniorskoj konkurenciji na takmicenju u Nišu i Zaječaru

 • PILATES

  Oblik vežbanja koristan za telo i za duh koji možete da upražnjavate svakog dana

  PILATES

  PILATES je profinjena forma vežbanja koja istovremeno razvija speifičnu mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pilates izdužuje i tonizira telo, utiče na elegantnu posturu, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju. To je tehnika vežbanja takođe terapeutska, pa se preporučuje osobama sa problemima mišićno-koštano-zglobnog sastava. Pilates naime, učvršćuje najdublje mišićne slojeve koji su najodgovornija potpora koštano-zglobnih struktura.
  Osnovni principi pilatesa su: centriranje, gipkost, pravilno disanje, kontrola tela, izrazita preciznost prilikom izvođenja vežbi, fluidni pokreti i opuštenost i istegnutost mišića.

  Trener

  • Zorica Diklić
  • Jelena Babić-Gavrilović

  Raspored treninga

  • Ponedeljak, Sreda, Petak

   20-21
  • Subota

   12-13

 • WAKE ME UP

  Vežbe srednjeg i viskog intenziteta sa rekvizitima

  WAKE ME UP

  WAKE ME UP je čas vežbanja koji se radi uz muziku, predvođen od strane kvalifikovanog instruktora koji će vas voditi kroz razne isplanirane pokrete koji će vaše srce i pluća pokrenuti i održavati ih u dobroj formi. Aerobik će vam pomoći da sagorite telesne masti i poboljšate snagu tela, oblik i zategnutost.

 • MIX-PILATES

  Intenzivne vežbe sa tegićima, namenjene jačanju i oblikovanju muskulature

  Za sve žene i najsmelije muškarce
  Namenjen je pre svega ženama ali primamo i muškarce, naravno one najsmelije koji smeju da se nađu medju devojakama 🙂
  Trening se odvija uz muzičku podlogu, nema intenzvnog skakanja i trčanja kao kod aerobika već se program zasniva na intenzivnim vežbama sa tegićima, namenjene jačanju, oblikovanju muskulature i poboljšanju funkcija celokupnog organizma.

   

 • STONI TENIS

  Individualni treninzi stonog tenisa, kao i iznajmljivanje stola na sat.

  STONI TENIS

  Individualni treninzi stonog tenisa, kao i iznajmljivanje stola na sat.